Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرگرد محسن بابایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اکنون کلاهبرداران و افراد سودجو با طراحی پلتفرم های مجرمانه و سایت های جعلی در قالب استفاده از نام و نشان سامانه سهام عدالت و یارانه معیشتی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کنند.

وی اضافه کرد: در این شگرد مجرمان با ارسال پیامک مبنی بر واریز مبالغ مختلف به حساب‌های مالی هموطنان مشروط به مراجعه به لینک یا پیوند درج شده در پیامک، گوشی تلفن همراه فریب‌خوردگان را به صفحات جعلی پرداخت (موسوم به فیشینگ) هدایت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بابایی یادآور شد: لینک معرفی شده در این پیامک ها حاومی یک بدافزار است و مجرمان اینترنتی با این شگرد مجرمانه، اطلاعات محرمانه بانکی متقاضیان را به سرقت برده و نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی و یا نصب یک بدافزار در گوشی آنها می کنند.

وی افزود: مجرمان در صورت نصب بدافزار به پیامک ها و بسیاری از نرم افزارهای قربانی دسترسی پیدا کرده و پیامک هایی حاوی لینک با شماره همراه قربانی به مخاطبان آن ارسال می کنند تا در صورت کلاهبرداری صاحب شماره همراه مقصر جلوه کند.

رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی ویژه جزیره کیش گفت: امسال در این ارتباط ۲۰ کیشوند شکایت علیه مجرمان در این پلیس تشکیل داده اند و مبلغ کلاه برداری شده از انان نیز حدود ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

وی اظهار داشت: پلیس فتا فرماندهی انتظامی ویژه کیش پس از بررسی پرونده ها اقدام به شناسایی محل کلاهبرداران کرده و با توجه به اینکه هیچ کدام از متهمان اهل و ساکن این جزیره نیستند پرونده جهت سیر مراحل قانونی به پلیس های فرماندهی استان محل سکونت کلاهبرداران کرده است.

بابایی با بیان اینکه هیچ نهاد و دستگاه دولتی و حاکمیتی با شماره همراه شخصی به افراد پیامک ارسال نمی کند توصیه کرد: شهروندان در مواجهه با این پیامک ها به هیچ عنوان لینک را باز نکنند.

رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی ویژه جزیره کیش یادآور شد: شهروندان در صورتی که سهوا یا تعمدا اقدام به باز کردن لینک کردند در کمترین زمان ممکن به منظور جلوگیری از نصب بدافزار و کلاهبرداری نسبت به بازگردانی گوشی خود به تنظمیات کارخانه اقدام کنند.

وی افزود: شهروندان در صورت مواجهه با هرگونه تماس تلفنی، پیامک یا لینک ارسالی برای ثبت نام یارانه، سهام عدالت و... موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، قسمت ثبت گزارش‌های مردمی با ما در میان بگذارند.

برچسب‌ها کیش جزیره کیش کلاهبرداری هرمزگان فرماندهی نیروی انتظامی کیش پلیس فتا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش جزیره کیش کلاهبرداری کیش جزیره کیش کلاهبرداری هرمزگان فرماندهی نیروی انتظامی کیش پلیس فتا پیامک ها پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۸۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه

آفتاب‌‌نیوز :

ابراهیم بازیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • هشدار؛ این پیامک‌ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است | تصویر پیامک را ببینید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • این پیامک ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است/ تصویر پیامک را ببینید
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی